СГ «ТАС» виплатила 410 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Toyota Camry, сталася ввечері літнього дня на одній з вулиць Івано-Франківська.

Клієнт компанії за кермом свого авто спокійно їхав у справах, аж раптом із зустрічної смуги просто на нього виїхав інший автомобіль.  Уникнути зіткнення не вдалося. 

В результаті лобового удару було пошкоджено передню частину Toyota: обидва крила, капот та бампер. Згідно зі звітом експертизи,  загальний збиток автовласника внаслідок інциденту склав 410000 грн. 

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», отримавши повідомлення про аварію, оперативно взялася за вивчення обставин пригоди. За рішенням страховика випадок було визнано страховим та врегульовано шляхом виплати автовласникові належного страхового відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» є одним з лідерів ринку автострахування України як за кількістю укладених договорів страхування та сумою залучених за ними премій, так і за обсягом виплачених за ними відшкодувань. Так, за даними профільного видання Insurance TOP, СГ «ТАС» утримує беззаперечне лідерство в сегменті обов’язкової «автоцивілки», посідає перше місце в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та стабільно входить в ТОП-5 на ринку КАСКО.