СГ «ТАС» виплатила понад 840 тис. грн за викрадене авто

Цей інцидент стався у Броварах Київської області.

Наприкінці робочого тижня власник кросовера Hyundai Santa Fe, як завжди, залишив автомобіль біля свого будинку, а вже в понеділок вранці на звичному місці авто він не знайшов. Правоохоронці, які прибули на місце події, вжили всіх заходів для оперативного з’ясування обставин угону та пошуку зниклого транспортного засобу й зловмисників, причетних до його викрадення. Однак бажаного результату вони, на жаль, не дали. Автомобіль так і не було знайдено.

Наразі пошуки викраденого кросовера тривають. 

Водночас Страхова група «ТАС», де Hyundai Santa Fe було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та згодом врегулювала, виплативши клієнтові відшкодування в розмірі понесених ним в результаті крадіжки автівки збитків. Сума виплати склала 840165 грн.

До речі, саме автострахування експерти називають найефективнішим для автовласників способом убезпечити себе на випадок викрадення авто. Адже ані найсучасніші сигналізації, ані GPS-трекери, ані механічні пристрої, що мають стати на заваді зловмисникам в їх спробах угнати автомобіль, не дають повної гарантії безпеки авто. Фахівці одностайні: якщо злочинці вже поклали око на певний транспортний засіб, малоймовірно, що їх щось зможе зупинити. Тому автовласникам вкрай важливо заздалегідь подбати про надійний страховий захист своїх фінансових інтересів на випадок викрадення авто.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років є одним з безперечних лідерів ринку автострахування України. Так, за даними спеціалізованого видання Insurance TOP, компанія міцно утримує перше місце на ринку обов’язкової , а також добровільної «автоцивілки» та входить в ТОП-5 найбільших страховиків в сегменті КАСКО.

Щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 4,58 млн грн відшкодувань, з яких 3,75 млн грн – за полісами обов’язкової «автоцивілки», «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.