Понад півмільйона гривень виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений Mercedes

Аварій, подібних тій, в якій зазнав суттєвих пошкоджень застрахований СГ «ТАС» позашляховик Mercedes, на жаль, на наших дорогах стається немало щодня.

Хтось когось не пропустив, хтось забарився, хтось, навпаки, вирішив в останню мить «проскочити». Причини різні, наслідки зазвичай однакові – розтрощені авто та величезні збитки.

Ця дорожня пригода сталася у Дніпрі. Mercedes рухався в потоці машин, коли його раптом «підрізав» інший автомобіль, водій якого в порушення ПДР намагався із середньої смуги здійснити лівий поворот. Уникнути зіткнення не вдалося. І – не одного. Майже одночасно з першим ударом в передню частину кузова в Mercedes влетіла автівка, що рухалася за ним. Годі й казати, що перелік пошкоджень позашляховика внаслідок цієї «подвійної» аварії виявився чималим. Так, внаслідок аварії було пошкоджено передній і задній бампери машини, обидва передні крила, кришку багажного відсіку, капот, блок-фари, решітку радіатора. Як встановили експерти, сумарний збиток власника Mercedes в результаті ДТП склав 509489 грн.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно виплатила клієнтові страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм автострахування – за кількістю «зірок». Так, програма «1 зірка» передбачає покриття виключно великих збитків – внаслідок знищення або викрадення авто. За програмою «2 зірки» СГ «ТАС» до того ж відшкодує збитки автовласника в результаті ДТП, протиправних дій третіх осіб, пожежі, стихійного лиха тощо. В свою чергу, обравши «тризіркову» програму страхувальники також мають можливість отримати виплату без надання довідки поліції. Програма «4 зірки» покриває збитки автовласника при пошкодженні авто, що було спричинене іншими подіями, аніж перелічені вище. Водночас за програмою «5 зірок» СГ «ТАС» забезпечує розширене покриття за принципом повного КАСКО та максимальний захист фінансових інтересів клієнтів на випадок будь-яких негараздів, що можуть трапитися з авто.

Залишається додати, що мінімальний тариф за договором «ЄвроКАСКО»  становить 0,99%.