Понад півмільйона гривень виплатила СГ «ТАС» за викрадене авто

Прикро, але факт: далеко не всі автомобілісти на наших дорогах мають договір КАСКО. Зазвичай свою відмову від його придбання вони аргументують вартістю договору, мовляв, коштує він досить дорого. І – серйозно помиляються: гідний страховий захист може бути цілком доступним за ціною.

В цьому нещодавно переконався один із клієнтів Страхової групи «ТАС», чий автомобіль Mazda CX-5 було викрадено в середмісті столиці. Напередодні ввечері водій, як завжди, залишив свого залізного коня біля під’їзду будинку, де мешкав, а вранці на нього чекав неприємний сюрприз – авто безслідно зникло. 

Пошуки викраденого транспортного засобу по гарячих слідах бажаного результату не дали: авто й досі перебуває в розшуку. Наразі поліція вживає всіх заходів задля розкриття цього злочину та  пошуку злочинців, причетних до викрадення автомобіля. Водночас СГ «ТАС», де авто було застраховано за договором «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та врегулювала, виплативши автовласникові страхове відшкодування в розмірі 500400 грн.

Примітно, що Mazda було застраховано за програмою «1 зірка» договору «ЄвроКАСКО», що  передбачає покриття виключно великих збитків – в разі крадіжки чи знищення автомобіля. Мінімальний страховий тариф за вказаною програмою становить лише 0,99%, тож страховий платіж цілком по кишені кожному автомобілістові. 

Таким чином, будь-який автовласник сьогодні може дозволити собі надійний страховий захист автомобіля за прийнятною для себе ціною. І це вкотре довела Страхова група «ТАС» – лідер ринку автострахування України, яка пропонує широку лінійку страхових продуктів, що відповідають високим європейським стандартам і розроблені з урахуванням потреб, побажань та фінансових можливостей всіх сегментів автовласників.