СГ «ТАС» виплатила 462 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: страхове відшкодування в розмірі понад 462 тис. грн було перераховано власникові застрахованого компанією автомобіля Audi Q7, пошкодженого в результаті аварії, що сталася на Тернопільщині.

Власне, винуватцем дорожньо-транспортної пригоди став саме водій Audi: здійснюючи обгін авто, що їхало перед ним, він не пересвідчився в безпеці маневру та не помітив, що попереду повертає вантажівка ГАЗ. На жаль, уникнути зіткнення не вдалося.

Варто зазначити, що найбільших пошкоджень внаслідок аварії зазнав саме автомобіль винуватця пригоди. Так, в результаті удару було пошкоджено два крила авто, дві двері, обидва бампери, пороги, розбито дзеркало заднього виду. Як засвідчила експертиза, збиток власника Q7 склав 462181 грн.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», отримавши повідомлення про інцидент, взялася до вивчення його обставин.  Визнавши випадок страховим, компанія оперативно врегулювала його, виплативши автовласникові відшкодування в розмірі понесених ним збитків.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять унікальних програм автострахування, розрахованих на різні сегменти автовласників. Зокрема програма «1 зірка» стане у нагоді тим автомобілістам, які вважають за потрібне убезпечити себе виключно на випадок великих збитків – в результаті знищення або викрадення авто. За програмою «2 зірки» страховик також відшкодує збитки, спричинені пошкодженням автомобіля в результаті ДТП, дій третіх осіб, пожежі, стихійного лиха тощо. Автовласники, які обирають програму «3 зірки», до всього переліченого також мають можливість отримати страхову виплату без надання довідки поліції. Програма «4 зірки» передбачає покриття страховиком збитків, окрім вказаних вище, також  в разі пошкодження автомобіля внаслідок будь-яких причин. А максимальний рівень страхового захисту забезпечує програма «5 зірок», що включає в себе розширене покриття за принципом повного КАСКО, а також низку цікавих і корисних для автовласників опцій.