СГ «ТАС» виплатила понад 540 тис. грн за авто, пошкоджене через наїзд на клумбу

Зазвичай яскраві квіткові клумби, що традиційно прикрашають площі, проспекти, бульвари та парки, викликають у містян виключно позитивні емоції.

Дбайливо висаджені барвисті квіти стають справжньою окрасою місцевих ландшафтів, радують око та створюють піднесений настрій. Втім, не у всіх. Принаймні, для одного з клієнтів СГ «ТАС» квіткова клумба, напевно, ще довго асоціюватиметься зовсім не з красою дивовижних рослин, а з неприємним інцидентом, пов’язаним з нею.

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» кросовером Mercedes-Benz GL63 сталася на одній з площ Житомира. На слизькій дорозі водій не зміг впоратися з кермуванням, і автомобіль, вилетівши з проїжджої частини, врізався у велику клумбу. Внаслідок сильного удару було пошкоджено диски та шини всіх чотирьох коліс, передній бампер, двигун та коробку передач автівки. При цьому загальний збиток власника автомобіля склав 543436 грн.

Саме цю суму оперативно і в повному обсязі і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в рамках зобов’язань за договором «Правильне КАСКО».

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» пропонує до уваги власників транспортних засобів широкий спектр інноваційних страхових продуктів, розроблених з урахуванням актуальних потреб автомобілістів. Так, завдяки гнучким умовам програм автострахування та можливості на власний розсуд комбінувати страхові ризики кожен автовласник може обрати в продуктовій лінійці СГ «ТАС» саме той варіант страхування свого автомобіля, що максимально відповідатиме його вимогам та забезпечуватиме оптимальний для нього рівень страхового захисту за прийнятною ціною.