Виплата СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО» перевищила 1,24 млн грн

Навіть якщо ви досвідчений і відповідальний водій, завжди дотримуєтеся правил дорожнього руху, обачні та обережні за кермом, дбаєте про належний технічний стан свого авто і всіляко намагаєтеся уникати аварійних ситуацій на дорозі, це не означає, що одного дня ви не станете учасником дорожньо-транспортної пригоди.

Нехай і не з власної провини. Адже багато хто з автомобілістів відверто нехтують загальноприйнятими правилами поведінки на дорогах, що, в свою чергу, часто-густо призводить до аварій та, як результат, величезних збитків.

Саме в таку прикру ситуацію нещодавно потрапив один із клієнтів Страхової групи «ТАС», власник автомобіля Mercedes-Benz S560. Аварія за участю застрахованого автомобіля сталася в Маріуполі.  На перехресті інший учасник дорожнього руху на автомобілі Mitsubishi, всупереч ПДР, не пропустив Mercedes, який їхав головною дорогою, та тим самим спричинив зіткнення. Більше того, в результаті удару Mercedes врізався в третього учасника руху – автомобіль ВАЗ, що їхав паралельно із ним. Всі три автівки зазнали пошкоджень передньої частини кузова, однак найбільш постраждав внаслідок аварії саме Mercedes.  

 

Так, в результаті зіткнення в застрахованого СГ «ТАС» автомобіля було пошкоджено обидва передніх крила, капот, бампер, розбито лобове скло, обидві протитуманні та блок-фари, а також решітку радіатора. Згідно з висновком експертизи, збиток власника авто склав 1242150 грн. Втім, сплачувати таку величезну суму за ремонт свого залізного коня з власної кишені автовласникові не довелося – завдяки наявності договору «ЄвроКАСКО» від Страхової групи «ТАС».

Страховик, вивчивши обставини інциденту, визнав його страховим випадком та в повному обсязі відшкодував клієнтові заподіяні йому збитки.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору страхування наземного транспорту, що забезпечує максимальний страховий захист авто на випадок будь-яких негараздів.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм автострахування, що відрізняються наповненням та, відповідно, ціною. Зокрема за програмою «1 зірка» автовласник має можливість застрахувати свій транспортний засіб на випадок знищення чи викрадення. В рамках своїх зобов’язань за програмою «2 зірки» страховик відшкодує також збитки, спричинені ДТП, протиправними діями третіх осіб, пожежею, стихійним лихом тощо. За програмою «3 зірки» страхувальники також мають можливість отримати виплату без надання довідки поліції. Програма «4 зірки» передбачає відшкодування страховиком збитків внаслідок будь-яких пошкоджень авто. В свою чергу, за програмою «5 зірок» СГ «ТАС» забезпечує розширене покриття за принципом повного КАСКО та максимальний захист фінансових інтересів клієнтів на випадок будь-яких негараздів, що можуть трапитися з автомобілем. Таким чином, в рамках договору «ЄвроКАСКО» кожен автовласник, в залежності від власних потреб, своїх фінансових можливостей, водійського досвіду тощо, може обрати оптимальний для себе варіант страхового захисту – і це при незмінно високій якості сервісу, що відповідає європейським стандартам, та за прийнятою ціною.