СГ «ТАС» виплатила 354 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» – 353923 грн було виплачено за договором «Правильне КАСКО».

Аварія із застрахованим фургоном Fiat Talento сталася на Миколаївщині. Проїхавши залізничний переїзд, водій автомобіля побачив, що його на чималій швидкості «наздоганяє» інший мінівен. Як з’ясувалося згодом, водій Fiat Nuovo Doblo, поспішаючи у справах, вирішив в останню мить до опускання шлагбаума «проскочити», але після проїзду залізничних колій не встиг скинути швидкість і допустив зіткнення з Talento.

В результаті аварії застрахований СГ «ТАС» транспортний засіб зазнав численних пошкоджень кузов. Зокрема внаслідок удару було пошкоджено переднє ліве крило авто та двері, деформовано диск одного з коліс, розбито передній бампер та ліве дзеркало заднього виду. 

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та врегулювала його, виплативши належне страхове відшкодування. Виплату було перераховано на СТО, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт автівки.

Нагадаємо, «Правильне КАСКО» – один з найпопулярніших договорів автострахування в лінійці СГ «ТАС».  Головними перевагами продукту є  покриття максимального переліку страхових ризиків, які відповідно до потреб автовласника можна комбінувати, розширені можливості в частині виплат без довідок компетентних органів, відсутність необхідності укладання додаткових угод за потреби розширення території страхування або відновлення розміру страхової суми після виплати відшкодування, якісний сервіс та мінімізовані строки здійснення страховиком виплат.