За розбитий позашляховик СГ «ТАС» виплатила 465 тис. грн

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: відшкодування в розмірі 464902 грн було перераховано власникові позашляховика Toyota Land Cruiser, пошкодженого в результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на Житомирщині.

На дорогу, якою рухався автомобіль, несподівано вибігли собаки. Намагаючись уникнути наїзду на тварин, водій різко вивернув кермо, але не впорався з кермуваннями, не втримав машину і допустив з’їзд на узбіччя, де автомобіль врізався в електроопору. В результаті удару Land Cruiser зазнав численних пошкоджень. Так, внаслідок аварії було пошкоджено капот машини, передній бампер, двері, розбито решітку радіатора, лобове скло, блок-фару тощо.

Страхова група «ТАС», де авто було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала випадок страховим та оперативно врегулювала його, виплативши відшкодування в розмірі понесених ним збитків.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно міцно утримує позиції одного з лідерів ринку автострахування України як за обсягом залучених премій та кількістю оформлених договорів страхування, так і за сумою виплачених за ними відшкодувань. За статистикою, СГ «ТАС» щодня виплачує  за укладеними договорами страхування в середньому 4,55 млн грн, з яких 3,71 млн грн – за полісами обов’язкової «автоцивілки», «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.

Залишається додати, що завдяки активному впровадженню різноманітних технічних новацій, спрямованих на оптимізацію процесу врегулювання, СГ «ТАС» вдалося досягти значного скорочення термінів здійснення страхових виплат. Так, минулого року середній строк виплати за договорами КАСКО склав 12 днів. При цьому за договорами «Повний автозахист» виплати перераховувались страховиком ще швидше – середній термін врегулювання за ними склав 10 днів. Водночас середній термін здійснення страховиком виплати за полісом ОСЦПВ за результатами 2020 року склав 21 день, що набагато менше як терміну врегулювання, визначеного законодавством, так і середнього строку виплати в цілому по ринку.