оставил отзыв о ЧАО "Страховая компания "UNIVERSALNA" (ID 61345)

Негативный, оценка клиента: 1/10

Ярослав
Эта компания с удовольствием возьмёт ваши деньги, но не рассчитывайте, что сможете легко после этого туда дозвониться. У вас, скорее всего, не получится. Неважно, колет у вас в боку или вы умираете — телефон будет молчать, как молчал у меня. Держитесь подальше от людей, которые берут деньги и не выполняют свою работу.
UNIVERSALNA08.02.2022 11:27
Дякуємо за Ваш відгук. На даний час спостерігається стрімке розповсюдження COVID-19 (за 2 тижні січня кількість нових випадків виросла у більш ніж 4 рази) та складна епідеміологічна ситуаця з ГРВІ та ГРИПом. Таке різке збільшення захворівших зумовило значне завантаження медичних закладів та, відповідно, призвело до збільшення часу на організацію послуг нашим Медичним Ассистансом. Приносимо свої вибачення за незручності. Для прискорення запису до медичних закладів, рекомендуємо Вам, за можливості, самостійно записуватись до обраного Вами медичного закладу та повідомляти про свій запис. Дякуємо за розуміння.
Ярослав08.02.2022 11:47
Как помогут мне ваши извинения? Просто делайте свою работу, за которую вам платят? Кстати, платят вовремя, без ссылок на ковид и прочее. Или вы делаете скидку клиентам в таком случае?