оставил отзыв о ЧАО "Страховая компания "VUSO" (ID 57468)

Негативный, оценка клиента: 1/10

Ольга

Добрий день! Страхова компанія ВУСО найгірша з усіх, з якими мені доводилось зтикатися в особистій та професійній практиці!!! Передісторія така: я - адвокат. До мене за правовою допомогою звернулось товариство, нерухоме майно якого було пошкоджено внаслідок ДТП. У вхідну групу приміщення (безпосередньо у вхідні металопластикові двері) в'їхав автомобіль TOYOTA Land Cruiser (уявіть собі лише ці пошкодження!!!). Відтак Товариство є потерпілою особою та, відповідно, має право на відшкодування завданої шкоди від страхової компанії, де застрахована відповідальність правопорушника. І сам правопорушник розраховує на свою стархову компанію, де застрахував цивільно-правову відповідальність, щоб не знати турбот з потерпілими. Однак, зі старховою компанією ВУСО - це не той випадок!!! Мені не відомо, з якою групою експертів вони працюють, однак, зателефонував страховий комісар і повідомив, що Товарству нарахували завдану шкоду трохи більше 7000грн. Кожен може здогадуватись скільки коштують нові вхідні металопластикові двері, які витрати на демонтування старої та монутвання нової, і додатково - витрати на усунення тріщин в стінах!!! Таким чином, маючи справу з ВУСО, не дивлячись на наявність страховки у правопорушника ані правопорушник, ані потерпілі не застраховані від судової тяганини та додаткових витрат, пов'язаних з нею!!! Отже, своїм відзивом закликаю всіх споживачів страхових послуг оминати страхову компанію ВУСО, як ненадійну!

 
VUSO12.03.2021 10:41
Напишіть, будь ласка, Ваш номер поліса і контактний телефон в особисті повідомлення для уточнення деталей по Вашій справі з нашими фахівцями. З повагою, відділ контролю якості обслуговування клієнтів.
Ольга12.03.2021 11:00
Поліс №108599503, к.т. 0984937655, страховий комісар Сорокін Сергій Володимирович
VUSO12.03.2021 12:02
Ваше звернення прийнято. Якщо у нас виникнуть питання, ми з Вами зв'яжемося. Відповідь надамо протягом робочого дня. З повагою, відділ контролю якості обслуговування клієнтів.
VUSO12.03.2021 13:36
По збитку Вашого клієнта, згідно з Законодавством, була замовлена експертиза незалежного експерта. Було нараховано матеріальний збиток, який ми повинні сплатити постраждалій стороні. Якщо Ваш клієнт хоче ознайомитись з оцінкою експерта, ми можемо надати йому таку можливість. Компанія ВУСО діє в рамках Законодавства, тобто сплачує з урахуванням зносу. Додатково хочемо Вам повідомити, що існує добровільний вид страхування майна, де є ризик пошкодження транспортним засобом. На основі такого договору виплата проводиться у розмірі відновлювального ремонту, усієї суми вартості майна.
Ольга15.03.2021 09:44
В Законі України "Про обов'язкеве страхування цивільно-првавової відповідальності власників наземних транспортних засобів" п.22.1. ст. 22 У разі настання страхового випадку страховик у межах страхових сум, зазначених у страховому полісі, відшкодовує у встановленому цим Законом порядку оцінену шкоду, заподіяну внаслідок дорожньо-транспортної пригоди життю, здоров’ю, майну третьої особи. Стаття 28. Шкода, заподіяна майну Шкода, заподіяна в результаті дорожньо-транспортної пригоди майну потерпілого, - це шкода, пов'язана, зокрема, з пошкодженням чи фізичним знищенням майна потерпілого. ст. 36 36.2. Страховик (МТСБУ) протягом 15 днів з дня узгодження ним розміру страхового відшкодування з особою, яка має право на отримання відшкодування, за наявності документів, зазначених у статті 35 цього Закону, повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, але не пізніш як через 90 днів з дня отримання заяви про страхове відшкодування зобов'язаний: у разі визнання ним вимог заявника обґрунтованими - прийняти рішення про здійснення страхового відшкодування (регламентної виплати) та виплатити його. ... Якщо у зв’язку з відсутністю документів, що підтверджують розмір заявленої шкоди, страховик (МТСБУ) не може оцінити її загальний розмір, виплата страхового відшкодування (регламентна виплата) здійснюється у розмірі шкоди, оціненої страховиком (МТСБУ). В даному випадку, у нас є всі документи, що підтверджують розмір завданої шкоди (вартість нової двері, вартість відновлювального ремонту пошкоджених стін). Цікаво, з яких даних виходив ваш експерт і вираховував знос пошкодженого майна?! Це риторичне питання і воно не одне, тому я більше не маю наміру дискутувати в коментарях. Просто цей негативний досвід роботи з вашою СК є приводом для оминання її десятою дорогою!
VUSO15.03.2021 10:20
Вам було направлено звіт експерта, щоб Ви мали змогу ознайомитись з розрахунком.
Ольга15.03.2021 10:24
Коли?
VUSO15.03.2021 12:11
Відправили поштою 12 березня.
Ольга15.03.2021 14:53
Дякую! Чекаю на відправлення!
Ольга15.03.2021 14:53
Дякую! Чекаю на відправлення!
Ольга15.03.2021 14:54
Дякую! Чекаю на відправлення!