оставил отзыв о ЧАО "Страховая компания "VUSO" (ID 57201)

Нейтральный, оценка клиента: 1/10

Антоніна

Коротко надала документи у мене дитина інвалід дитинства ну сіравно нашли причину шо справка не така хоч я кругом ту справку придоставляю і все виходе і пенцію оформить і дитячі получять а для страховой компан... така дві неділі думали дать не дать і рішили договор перервать не виплатить но ні чого Бог йім судя я просила шоб виплатили у нейі ангіна причом ангіна до інвалідності це просто шоб не платить

VUSO21.12.2020 10:12
Ваше звернення прийнято. Якщо у нас виникнуть питання, ми з Вами зв'яжемося. Відповідь надамо протягом робочого дня. З повагою, відділ контролю якості обслуговування клієнтів.
VUSO21.12.2020 13:00
Шановна Антоніна Вікторівна! За Вашим страховим випадком були переглянуті надані документи. З огляду на ситуацію, в якій Вам не була доступно донесена інформація, відповідно до розділу 2 Пропозиції «Не можуть бути Застрахованими особи: …інваліди І та II групи, діти-інваліди», було прийнято рішення про здійснення страхової виплати за цим страховим випадком. Однак, звертаємо Вашу увагу, що після цього Договір страхування достроково припиняється, після чого у Сторін не виникає будь-яких зобов’язань за таким Договором.