оставил отзыв о ЧАО "Страховая группа "ТАС" (ID 68109)

Негативный, оценка клиента: 1/10

Андрей
Не советую автоцивилку от ТАС, выплаты настолько минимальны, что вам в любом случае придется доплачивать при наступлении страхового случая
ТАС СГ26.03.2024 11:37
Добрий день. Повідомте, будь ласка, номер поліса та/або страхової справи. Це дозволить нам ідентифікувати вас як клієнта та надати відповідь по суті висловлених претензій. З повагою, СГ "ТАС"
Андрей26.03.2024 23:15
05252
ТАС СГ27.03.2024 10:07
Добрий день. По суті висловлених претензій маємо повідомити наступне. Згідно з п. 36.2 ст.36 Закону «Про ОСЦПВ» «…Страховик має право здійснювати виплати без проведення експертизи, якщо за результатами проведеного ним огляду пошкодженого майна страховик і потерпілий досягли згоди про розмір відшкодування і не наполягають на проведенні оцінки, експертизи пошкодженого майна». Оскільки між страховиком та вами не було досягнуто такої згоди, страховиком було замовлено незалежну експертну оцінку визначення вартості матеріального збитку пошкодженого ТЗ. Водночас зауважимо, що терміни врегулювання страхового випадку жодним чином не порушені: згідно з законом виплата страхового відшкодування здійснюється в строк до 90 днів від дня отримання заяви про відшкодування. Також зазначимо, що, відповідно до вимог п. 35.1. ст. 35 Закону «Про ОСЦПВ», для отримання відшкодування потерпілий чи інша особа, яка має право на отримання відшкодування, подає страховику заяву про відшкодування. Станом на сьогодні відповідна заява страховикові не надавалась. Таким чином, страховик жодним чином не порушив умови договору і діє у відповідності з законом. З повагою, СГ «ТАС»
Андрей27.03.2024 14:42
Нажаль вважаю цю інформацію недостовірною. Вашими некомпетентними співробітниками не було запропоновано жодного варіанту вирішення проблеми окрім незалежної експертизи. Не розумію навіщо ви брешете у коментарях.
ТАС СГ27.03.2024 15:40
Добрий день. Оцінка збитку здійснюється страховиком у відповідності з нормами, визначеними законодавством. Зокрема, згідно з п. 36.2 ст.36 Закону «Про ОСЦПВ» «…Страховик має право здійснювати виплати без проведення експертизи, якщо за результатами проведеного ним огляду пошкодженого майна страховик і потерпілий досягли згоди про розмір відшкодування і не наполягають на проведенні оцінки, експертизи пошкодженого майна». Оскільки між страховиком та вами як постраждалою особою не було досягнуто згоди про розмір відшкодування, страховиком було замовлено експертизу. Станом на сьогодні її погоджено. Для ухвалення рішення від вас як від постраждалої особи очікуємо заяву на виплату страхового відшкодування. З повагою, СГ «ТАС»
Андрей27.03.2024 15:47
Мене ніхто не запитував та не пропонував жодноі суми виплати, окрім тієї що призначена експертом. Тому інформація про те що не була досягнута згода є неправдивою. Саме цю тезу я намагаюся до вас довести. Залишаю за собою право подати скаргу у моторне бюро на дії ваших співробітників та компанії.
ТАС СГ27.03.2024 17:21
18.03.2024 року нашим співробітником вам було повідомлено суму матеріального збитку, прораховану страховою компанією із застосуванням відповідним чином сертифікованого в Україні програмного забезпечення на підставі методики товарознавчої експертизи та оцінки колісних транспортних засобів. Відповідно 27.03.2024 березня вам повідомлено суму збитку, яка прорахована експертом. З повагою, СГ «ТАС»