оставил отзыв о ТДВ "СК "АРКС ЛАЙФ" (ID 68069)

Негативный, оценка клиента: 1/10

Ігор
Страховки захист на кожен день і захист кредитного ліміту мені запропонувала співробітник Приватбанку.Інакше як аферами я ці страховки я не назву,під час настання страхового випадку шукають причину щоб відмовити у відшкодуванні страхового випадку.Не рекомендую мати справу з такою недобросовісною компанією.
АРКС Лайф29.02.2024 09:26
Вітаємо! Якщо Ви маєте наший поліс, будь ласка, вкажіть номер договору або справи. На жаль, Ви не вказали цієї інформації при публікації та в самому відгуку. З повагою СК "АРКС ЛАЙФ"
Ігор 29.02.2024 09:56
DNH0ZKF-22145CB -номер договору.Страховуу на кожен день а також страхування кредитного ліміту співробітники Приватбанку завжди всіма правилами і неправдами пропонують клієнтам банку.Особисто я перепитував в яких випадках наступає страховий випадок.У відповідь я почув що в любому випадку крім випадків коли робітників звільняють за розпивання на робочому місці алкоголю,за неявку на роботу без поважних причин.В моєму випадку я тимчасово проживав в Дніпрі,де я був працевлаштований офіційно,в Київ переїхав в зв'язку з тим що дитина поступила на навчання в вищий навчальний заклад.Влаштуватися офіційно на работу немає змоги зв'язку з ситуацією в Україні.З однієї сторони ніби наступив страховий випадок,з другої сторони виявляється що ніякого страхового випадку немає.Навішо тоді обманювати людей,страхова компанія зобов'язана чітко вказувати в яких випадках страховка покриє мій кредитний ліміт.Така сама ситуація з страховкою на кожен день.В Дніпрі до основного портфелю раніше пропонувала страхова компанія,додатково страхувати на випадок поранення чи ракетного удару і других випадків військових дій.Потім почали ці договори розривати в односторонньому порядку.Висновок один ПриватБанк і страхова компанія свідомо обманюють клієнтів під час заключення договорів про страхування.
АРКС Лайф29.02.2024 17:28
Вітаємо! Згідно з даними, Ви маєте декілька договорів в компанії, по яким була вже виплати по страховому випадку (компанія виконує свої зобов'язання згідно з умовами обраного договору). Договір Страхування життя власника карткового рахунку, про який йде мова у відгуці укладено відповідно до Оферти РВ0002, котра розміщена на нашому сайті у відкритому доступі. Згідно Оферти основними страховими подіями, за які сплачується страховий платіж є: смерть Застрахованої особи, що настало протягом строку дії Договору страхування; стійка втрата працездатності, а саме: встановлення Застрахованій особі інвалідності І, ІІ або ІІІ групи внаслідок нещасного випадку; виникнення критичних захворювань у Застрахованої особи протягом строку дії Договору страхування. Ризик Втрата роботи іде в подарунок. Умови покриття вказано в Додатку 1 до Оферти (під ризиком «Втрата роботи Вигодонабувачем, що настала протягом строку дії Договору страхування» розуміється звільнення Вигодонабувача з основного (постійного) місця роботи протягом строку дії Договору страхування з ініціативи роботодавця (власника або уповноваженого ним органу) лише в таких випадках: зміна в організації виробництва і праці, в тому числі ліквідація, банкрутство, реорганізація або перепрофілювання підприємства, установи, організації, скорочення чисельності або штату працівників (п. 1 ст. 40 КЗпП України). Тобто, страховим випадком не вважається випадок, коли Вигодонабувач був звільнений з іншої причини, ніж наведено в п.4.1.1. Згідно з наданими Вами даними, випадок  не підпадає під вищеперелічені ризики на підставі пп.4.3.1 і 4.3.4 Додатку 1 до Оферти РВ0002, про що Вас було повідомлено. З повагою СК "АРКС ЛАЙФ"