оставил отзыв о ЧАО "Страховая группа "ТАС" (ID 63449)

Негативный, оценка клиента: 1/10

Зоя
В даній компанії застрахований мій автомобіль. Так трапилось, що настав страховий випадок і тут почалось. Рахунок СТО на 35000грн був порізаний а СТ ТАС вирішила, що все на що я заслуговую це 2700грн. Спеціаліст, який веде мою справу не компетентних, на мої запитання відповіді не дає. Все що він відповідаю: "я не знаю чому так", "я запису Ваші запитання і уточню". Він навіть не може пояснити звідки взялась Сума 2700грн, що саме сюди вийшло. Незрозумілі відмазки, мотивуючи, що на маш ні вже були пошкодження, хоча авто 2018 року випуску і страхуіали його в день покупку. Цікаво ж коли по їхньому там виникли ці пошкодження!? Останній раз нам рюіцяли залучити ще одного інспектора і зв'язатися з нами, але пройшов місяць!!!!! І тиша, повна тиша..... Це просто ЖАХ. І все це при тому, що плачу по 2000грн в місяць за ці їх послуги.
Зоя01.07.2022 23:50
До речі питання досить висить у повітрі. Мені наразі не виплатили ні копійки, і я так розумію, що ТАС просто " забив " .
ТАС СГ05.07.2022 11:16
Доброго дня. Стосовно висловлених Вами претензій маємо повідомити наступне. Вами було повторно заявлено про пошкодження транспортного засобу, виплату за якими було отримано ще 2021 року. Зважаючи на це, Вам було повідомлено, що страховик не здійснює виплати за одні й ті ж самі пошкодження по кілька разів. Менше з тим, з метою прийняття об’єктивного рішення у справі на підставі ст. 25 Закону "Про страхування" страховиком було замовлено проведення відповідної експертизи. І саме на підставі висновку експерта страховиком і буде ухвалено рішення в справі. Про результати експертизи Вас буде повідомлено письмово. З повагою, СГ «ТАС»
Зоя11.07.2022 10:48
Доброго дня. В 2021 році Ви оплатили мені заміну молдингів, накладки протитуманки і фарбування бамперу. Але на авто були пошкодження нижньої чорнії деталі бамперу, які минулого разу, чомусь Ви не врахували і виплату за ці пошкодження не робили. Затк зараз Ви мені відмовляєте , мотивуючи тим, що Ви вже сплачувати за ці пошкодження, хоча виплат за заміну ампіру чи його реставрацію не було. Чому? По -друге: пошкодження молдингів, на фото видно, що вони різні, а одного га момент 2021 року взагалі не було, бо він розроблений. Це по Вашому ті самі пошкодження!? Я прошу відшкодовуваии мені фарбування. Але заміну бамперу Ви відшкодувати повинні, і не треба мені казати, що це самі пошкодження і Ви за них платили. ВИ НЕ ВИПЛАЧУВАЛИ МЕНІ КОМПЕНСАЦІЮ ЗА ТУ ДЕТАЛЬ НА ЯКУ ССИЛАЕТЕСЬ
Зоя11.07.2022 10:49
Поновляйте значить справу 2021 року, чому тоді не було проведено відшкодування за заміну бамперу?
ТАС СГ12.07.2022 16:46
Доброго дня. Пошкодження нижньої чорної деталі бамперу були виявлені ще на момент страхування, тобто до початку дії Договору, тому і не підлягають відшкодуванню. З повагою, СГ "ТАС"
Зоя13.07.2022 11:30
Доброго дня. Тоді надайте мені документи, що підтверджують той факт, що дане пошкодження було на момент страхування. Га момент підписання з Вами договору мене не було повідомлено, що дане пошкодження авто вже було. Також наразі авто має інше пошкодження бампера, а саме тріщину, яка виникла внаслідок удару. Чому я не маю право на компенсацію цього пошкодження , це зовсім інша тріщина, якої не було гна момент страхування і на момент випадку 2021 року