оставил отзыв о ЧАО "Страховая компания "VUSO" (ID 57228)

Негативный, оценка клиента: 1/10
Работает страховой адвокат

Оксана

Не виплачують страховку, безпідставно відмовляють, не рекомендую мати справу! Після візиту до лікаря ендокринолога було встановлено діагноз, котрий є в переліку захворювань і повинно бути відшкодовання в розмірі 20% від суми страхування, як і повідомив та підтвердив консультант Приватбанку. Після пред'явлення довідки форми 027/у завіреної печаткою лікарні та підписами лікарів зателефонував представник страхової компанії і спочатку сказав, що довідка потрібна форми 027/о, на що відповіла на сайті Приватбанку вказано 027/у або 027/о, у відповідь вже почула, що нехай буде така і ще наполягає пред'явити копію медичної книжки за останні три роки з результатами аналізів та обстежень узд. Так як вперше була на обстеженні у ендокринолога близько року тому і книжку відповідно заведено тоді , надіслала фото починаючи з обкладинки, де написано першу дату прийому, всі записи і результати обстежень за той період. В результаті НІЧОГО не виплатили і не перетелефонували , лише коли переглянула на сайті Приватбанку побачила результат з відмовою " не передбачена виплата при встановленні захворювання, що мало місце в вашому випадку", тоді як в переліку захворювань вказано чітко дане захворювання. Дуже шкода, що людина, котра щомісяця сплачує внески даній страховій компанії в разі захворювання не отримує відшкодування і втрачає сплачені особисті кошти. Зробила висновок, що перш ніж укладати договір, потрібно детально проаналізувати діяльність компанії і почитати відгуки людей , котрі вже мали з ними справу...

VUSO29.12.2020 12:18
Ваше звернення прийнято. Якщо у нас виникнуть питання, ми з Вами зв'яжемося. Відповідь надамо протягом робочого дня. З повагою, відділ контролю якості обслуговування клієнтів.
VUSO29.12.2020 17:52
Оксано, виплата за Вашим зверненням була б можлива у випадку, якщо захворювання настало за умови декомпенсованого або ускладненого перебігу, згідно з Пропозицією Додатка №1 «Перелік захворювань та розмір страхових виплат за даними захворюваннями». У наданих медичних документах захворювання має субклінічний перебіг (тобто не ускладнений перебіг). Внаслідок цього захворювання не може бути визнане страховим випадком.