оставил отзыв о ЧАО "Страховая компания "VUSO" (ID 21922)

Негативный, оценка клиента: 1/10

Іванна

У ПриватБанку застрахувала нерухомість "без огляду".Коли сталася страхова подія-зірвало рушникосушник і квартира стала схожою на басейн, зразу ж повідомила про пригоду. Зібрали всі необхідні документи. Страхова компанія прислала для огляду свого страхового комісара. У виплаті страховки нам відмовили.Всі пункти, які у договорі відмічені як "так", у поясненні страхової компанії ВУСО відповідають "ні". Нашому будинку від здачі-10 років( не ветхий). Після кріплення рушникосушника -років 6. Прогнила труба у стіні (від стояка до згону), через неякісну роботу майстрів. Від таких непередбачуваних ситуацій ми і страхували своє майно.Дякуючи компанії VUSO, ми зневірилися в чесності та справедливості усіх страхових компаній.

VUSO24.07.2019 12:20
Шановна Іванна! Будь ласка, напишить у розділі " Скрытая информация" номер Вашого полісу. Або на адресу gorenko.t@vuso.ua Це необхідно для ідентифікації страхової події. Відділ контролю якості обслуговування клієнтів.
Іванна24.07.2019 23:00
Після другої відмови ( по одній страховій події) порвала та викинула всі документи по страхівці.
VUSO25.07.2019 10:20
Шановна пані Іванна, без документів ми не можемо ані вирішити, ані роз'яснити таку ситуацію. Відділ контролю якості обслуговування клієнтів.
Іванна25.07.2019 21:00
Що ж це за така страхова компанія, у якій після двох звернень з подачею всіх документів, не залишилось даних. Подія сталася у м.Луцьку, 27січня. У ПриватБанку зазначено як VOBONBR19081R7 (Можливо, вам це допоможе).
VUSO26.07.2019 10:46
Дякуємо шановна Іванна.
VUSO26.07.2019 15:58
Шановна Іванна Леонідівна. У відповідь на ваш запит - повідомляємо. Наданим Вами Актом про залиття, аварію, що трапилася на системі центрального опалення, гарячого водопостачання (або холодного водопостачання) від 30/01/2019 підтверджується залиття квартири внаслідок прориву рушникосушника через корозію металу. Відповідно до умов договору страхування, а саме п. 4.3. "До страхових випадків не належать і виплати страхового відшкодування не здійснюються за збитками, які виникли внаслідок: ч.13) подій, неминучих у процесі роботи, або таких, що природно випливають з неї (корозії, гниття, природного зносу або інших аналогічних причин), короткого замкнення електромережі яка сталася внаслідок порушення правил та норм монтажу і експлуатації електромережі;" Враховуючи вищевказане Вам було відмовлено у виплаті страхового відшкодування. Щоб уникнути подібних ситуацій в майбутньому, рекомендуємо перед підписанням договору страхування ретельно ознайомлюватися з умовами страхування та вибирати страхові подукти. .