оставил отзыв о ЧАО "Страховая компания "VUSO" (ID 10049)

Негативный, оценка клиента: 1/10

Наталя Камінська
В квітні місяці, у Львові на п-кт Чорновола, в мене віхав гольф, взаді в машині сиділа донька малолітня 11 років, получила травму голови , винуватцем був водій , у якого страхівка фірми Вусо, до сих пір мені крутить компанія голову, при тому ,що свідки, патрульна полія 2 екіпажи, а й також швидка госпіталізувала дитину , слідчий Всі були присутні!!!!! До мене телефонували з головного офісу, я пояснила всю ситуацію!!!!! Настільки вражає те, що мені побили автомібіль, постраждала моя дитина, і винуватець їхав на такій швидкості, що коли я затормозила перед пішохідним переходом, тому, що переходила жінка з малою дитиною, його машина від удару просто розлетілась))) фото присутні, всі довідки!!!! Така велика компанія - обманює клієнтів!!! Я всерівно буду звертатись у всі компетентні органи , хай справу візмуть під нагляд!!!!!
VUSO06.06.2017 19:21
Шановна пані Наталія! Кожна страхова подія повинна вирішуватись відповідно до Закону. Ми обов'язово виконаємо свої обов'язки. Проте для цього необхідно провести певні процедури та зібрати документи. Дуже прошу Вас написати номер страхової справи, яку зазначили для Вас. Так ми швидше впораємося. Адреса для нашого спілкування gorenko.t@vuso.ua
VUSO07.06.2017 14:29
Шановна пані Наталія. Ми не отримали номера страхового випадку. Проте ідентифікували цю справу. Отже маємо відповісти наступне: Ви спілкуєтесь з нашим представником в м. Львів., і знаєте, що до цього часу немає постанови суду. Так ми отримали довідку поліції, в якій вказано, що документи знаходять у слідчого.Отже, коли слідчий закриє справу і суд винесе рішення, що наш страхувальник винен, ми зможемо заплатити Вам матеріальний збиток по справі. Чекаємо рішення суду.