оставил отзыв о ЧАО "Страховая группа "ТАС" (ID 68299)

Негативный, оценка клиента: 1/10
Работает страховой адвокат

Сергій
Був страховий випадок, завели справу погодили виплату( сказали двома платежами прийде), написав заяву на цю суму. Вони що роблять , частину платять , а іншу затягують поки не пройде 90 днів , на дзвінок годують завтраками. Після закінчення 90 днів ти знову звониш питаєш за виплати, вони реєструють нову справу і відмовляють у другій частині виплат
ТАС СГ31.07.2024 13:36
Шановний Сергій! Вкажіть, будь ласка, номер свого договору страхування та/або номер страхової справи - дані, за якими ми матимемо можливість ідентифікувати вас як отримувача страхового відшкодування та, розібравшись в ситуації, надати предметну відповідь по суті висловлених претензій. З повагою СГ "ТАС"
Сергій 31.07.2024 14:03
номер справи 02916/57/2024/53
ТАС СГ31.07.2024 15:25
По суті висловлених претензій маємо повідомити наступне. В рамках своїх зобов’язань за полісом ОСЦПВ СГ «ТАС» здійснила належну страхову виплату в розмірі ліміту відповідальності страховика відповідно до ЗУ «Про ОСЦПВ». Водночас у здійсненні виплати за полісом добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників страховиком було відмовлено на підставі порушення винуватцем ДТП п.16.1 вказаного договору страхування, де зазначено наступне: «…Страхувальник зобов’язаний: 16.1.2. Інформувати Страховика в письмовій формі про зміну страхового ризику (а саме: зміна власника ТЗ, зміни в реєстраційних документах на ТЗ (в т.ч. зняття з обліку або перереєстрація ТЗ в Сервісному центрі МВС України) або їх втрата, їх викрадення, заміна кузова ТЗ, двигуна ТЗ, шасі ТЗ) протягом 2 (двох) робочих днів з дати появи таких змін». Оскільки винуватець ДТП після придбання авто (зміни права власності та державного номеру ТЗ) всупереч умовам договору не повідомив страховика про відповідні зміни, СГ «ТАС» згідно з п.19.6 договору не має законних підстав на здійснення виплати страхового відшкодування за полісом ДЦВ. Таким чином, СГ «ТАС» жодним чином не порушила умов договору страхування і діяла чітко в його рамках. З повагою СГ «ТАС»
Сергій 31.07.2024 15:48
Тобто спочатку призначили повну виплату, потім 90 днів не реагували на мої звінки , прохання роз'яснення чому немає іншої виплати, а після закінчення терміну ви вирішили завести нову справу через 6місяців коли я вже почав залишати скарги і відмовити у виплаті. Я правильно зрозумів ваш підхід до клієнтів і це з тим що я також являюся вашим клієнтом, в ті 90 днів в які повинна бути виплата по закону на скільки мені відомо стравальник нічого не робив, якісь дії він вже виконув після терміну 90днів які по закону надавалися для виплат. Ваші менеджери не реагували на мої звінки і заяви ( надавали відповідь в месенджерах що гроші зайдуть ) . А тут чудо страхувальник здійснив якусь дію після закінчення терміну на виплату і тримайте нову справу. Я вірно вас зрозумів, така у вас тактика по виплатам компенсації?
ТАС СГ01.08.2024 10:55
Шановний Сергій! Страхова група «ТАС» в повному обсязі виконала свої зобов’язання за відповідним страховим випадком – в терміни, передбачені Законом України та визначені договором страхування, та відповідно до їх норм та умов. З повагою СГ «ТАС»