оставил отзыв о ЧАО "Страховая компания "УНИКА" (ID 62388)

Негативный, оценка клиента: 1/10

Галина
В 2020 році застрахувала сина в страховій компанії "УНІКА" "Страхування здоров'я" через ПРИВАТ, гроші за страховку списувались кожного місяця з картки, оскільки це був регулярний платіж. Через рік договір продовжився автоматично. Гроші продовжувались списуватись з картки. Син захворів: дві пересадки рогівки, катаракта, відшарування сітківки... - проблем багато, в лікарні лежить місяцями. В черговий раз, коли він потрапив в лікарню і йому робили операцію, я вирішила все ж звернутися до страхової (адже гроші сплачую). Зателефонувала на гарячу лінію, оформила страховий випадок, віднесла документи в банк, там все оформили. І тут почалось...... Телефонують мені із страхової і кажуть, що страховку мені не виплатять, бо кошти до страхової не надходять, тобто я не плачу внески і договір в мене тільки до серпня 2021р (а це був грудень 2021). Я звернулася в банк, там подивились мою історію, сказали, що виплати всі ідуть, договір продовжений. При мені працівник банку зателефонувала в страхову і повідомила, що вони можуть надіслати скріни квитанцій, нащо працівник страхової повідомила, що вони будуть давати офіційний запит в банк і потрібно чекати 3 дні, після чого мені зателефонуюють. Зрозуміло, що ніхто не телефонував, ніхто ніяких запитів не робив (бо я телефонувала на гарячу лінію в банк і мені там це повідомили). Коли черговий раз зателефонувала в страхову мені сказали, що вони не мають права робити ніяких офіційних запитів і хто це мені таке сказав, знову пообіцяли розібратися і зателефонувати через 3 дні, але ні через 3, ні через тиждень ніхто так і не телефонував.... Потім ще неодноразово зверталась у страхову з запитом, як просувається моя справа і чула теж саме: " Зателефонуємо через 3 дні", цих три дні тягнуться і донині, вже кінець лютого 2022. Тому, хочу застерегти усіх, добре подумайте перш ніж будете зв'язуватись з такою страховою компанією, як "УНІКА"!!!
УНИКА (UNIQA)30.05.2022 10:59
Доброго дня, якщо питання ще актуальне, просимо Вас написати звернення на ел. адресу quality@uniqa.ua, із зазначенням номеру страхового договору. З повагою, СК "УНІКА"
Галина05.06.2022 12:58
Вітаю. Я не думаю, що моє звернення щось змінить. Черговий раз щось вам доводити? Для чого? Від вашої компанії залишилось одне велике розчарування.....