оставил отзыв о Акционерное общество «Страховая компания« ИНГО» (ID 59654)

Негативный, оценка клиента: 1/10

Максим
Не рекомендую взагалі цю страхову! Написали суму виплати одну, а перерахували зовсім іншу, різниця в 1000 грн. На голову не налазить як взагалі таке можливо! При цьому оператори на гарячій лінії дуже професійно на всі запитання відповідають «я не знаю» . Пояснення чому так сталось немає ніякого, просто так на*обують людей! Ніколи нехочу більше мати справу з цією страховою і вам не рекомендую!!!
ИНГО Украина28.04.2021 11:43
Доброго дня. Дякуємо Вам за відгук та надану інформацію. Дійсно, відбулася помилка при підготовці виплати. Найближчим часом відбудеться автоматична додаткова виплата відсутньої частини суми. Нам дуже прикро, просимо вибачення за ситуацію що склалась. Дякуємо Вам за розуміння.
Максим03.05.2021 11:30
Як може взагалі відбутися така помилка? У вашій канторі ніхто ніякого пояснення дати не  може! На гарячій лінії за цю ситуацію навіть ні разу вибачення не попросили. Не компетентні працівники взагалі.  І зараз ви те саме пишете «найближчим часом», я вже ці слова чую другий тиждень! Якесь  у вас не правильне розуміння  фрази «найближчий час». Ніколи б більше не звязуватись з вами в майбутньому!