ПрАТ «Європейський страховий альянс» зібрало понад 167 мільйонів премій у першому півріччі 2020 року

Загальна сума зібраних страхових платежів ПрАТ «Європейський страховий альянс» у першому півріччі 2020 року склала 167,6 мільйонів гривень, що на 27,8% більше у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року.

Найбільше страхових премій було зібрано з таких видів страхування: добровільне медичне страхування (ДМС) - 35%, страхування майна та відповідальності – 34%, страхування наземного транспорту (каско) – 18%, обов’язкове та добровільне страхування цивільно-правової відповідальності водіїв - 12%.

За січень-червень 2020 року Компанія виплатила клієнтам 40,6 мільйонів гривень страхових відшкодувань. Найбільше виплат було здійснено: з добровільного медичного страхування - 42%, зі страхування КАСКО - 34%, обов’язкового та добровільного страхування цивільно-правової відповідальності водіїв - 23%.

У першому півріччі 2020 року ПрАТ «Європейський страховий альянс» активно нарощувало обсяги добровільного медичного страхування (приріст у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року склав 51,6%), вдосконалювало онлайн сервіси для дистанційного обслуговування клієнтів та успішно реалізовувало електронні поліси автоцивілки.

Велика увага приділялась розвитку інноваційного страхування енергетичних ризиків. Компанія продовжує розвивати страхування об’єктів зеленої енергетики у співпраці з міжнародними брокерами, вважаючи цей напрям цікавим та перспективним.