СТРАХОВА КОМПАНІЯ «БРОКБІЗНЕС» ВПРОВАДИЛА НОВІ СТРАХОВІ ПРОДУКТИ

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» розробила нові програми добровільного медичного страхування «COVID STOP» та «Невідкладна допомога».

Страховим ризиком за договором добровільного медичного страхування «COVID STOP» є розлад здоров’я в наслідок захворювання на COVID-19. Страховик відшкодовує витрати пов’язані з амбулаторно-поліклінічним лікуванням та лікуванням ускладнень в результаті інфікування COVID-19. За програмою «Невідкладна допомога» відшкодовується діагностика та лікування за станами, що потребують невідкладної екстреної допомоги (гострими станами), а саме: надання невідкладної медичної допомоги бригадою швидкої допомоги, проведення лабораторної та експрес-діагностики, забезпечення медикаментами та медичними матеріалами для надання невідкладної допомоги.

Організація всіх медичних послуг здійснюється нашою Асистанською компанією. Тому кожний клієнт нашої компанії може захистити своє здоров’я під час карантину та отримати невідкладну медичну допомогу без збирання будь-яких документів.

Строк дії договорів від 6 місяців до року на території України. Є можливість оформити договір в електронному вигляді не виходячи із дому.