НОВІ ПРИЗНАЧЕННЯ В СТРАХОВІЙ КОМПАНІЇ «БРОКБІЗНЕС»

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» оголошує про призначення нових заступників Голови Правління

8 січня 2020 року було призначено нового заступника Голови Правління з продажів Чепіля Олександра Володимировича. На новій посаді Олександр Володимирович планує відкривати нові можливості та активно виходити в роздрібний та корпоративні сегменти ринку, розширювати співпрацю с брокерами, банками, автодилерами та лізинговими структурами. Має намір впроваджувати стратегію розвитку інноваційних продуктів страхування з подальшою діджіталізацією. Окремим пунктом також виділено розвиток продажів добровільного медичного страхування.

 До приходу в Страхову компанії «БРОКБІЗНЕС» багато років був пов'язаний з фінансової галуззю, працював на керівних посадах в страховій та банківській сферах. Останні місця роботи: Директор київського регіонального управління в Страховій компанії «Альфа Страхування», Директор департаменту з продажів страхової компанії «Провідна».

Закінчив Київський державний торговельно-економічний університет за спеціальністю «Економічна кібернетика».

13 січня 2020 року було прийнято на роботу заступника Голови Правління з врегулювання збитків Завертень Олександра Володимировича. Посади, які він обіймав протягом останніх п’яти років, Виконавчий директор в ТОВ «НЕК», директор департаменту врегулювання збитків у ПрАТ «УПСК». На новій посаді Олександр Володимирович планує працювати над підвищенням ефективності внутрішніх процесів, удосконаленням методик організації та контролю врегулювання збитків, скороченням термінів прийняття рішень по страхових подіях, кардинальним поліпшенням якості та підвищення стандартів обслуговування клієнтів

Закінчив Київський державний торговельно-економічний університет за спеціальністю «Правознавство» та Дніпропетровський регіональний інститут державного управління  Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління».