СГ «ТАС» визнана безперечним лідером страхового ринку в 10 регіонах

Згідно з даними рейтингу Insurance TOP, за результатами роботи в січні – березні Страхова група «ТАС» підтвердила беззаперечне лідерство на регіональних страхових ринках Волині, Житомирщини, Кіровоградщини, Луганщини, Івано-Франківщини, Миколаївщини, Сумщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини. І не просто підтвердила, а в деяких областях й суттєво збільшила свій відрив від найближчого конкурента!

Так, якщо за підсумками І кварталу минулого року СГ «ТАС» за обсягами продажів в Кіровоградській області випереджала компанію, що посіла друге місце в регіоні, на 3%, то цього року – вже на 65%! В свою чергу, в Луганській області минулорічний розрив в 17% збільшився до 24%, в Івано-Франківській – з 20% до 34%, в Сумській – з 11% до 20%, в Черкаській – з 50% до 60%. І це – не межа! Так, якщо за результатами І кварталу 2019-го СГ «ТАС» на Хмельниччині обійшла срібного призера рейтингу на 85%, то за січень – березень поточного року залучила премій в два рази більше, аніж найближчий конкурент. В свою чергу, в Тернопільській області компанія випереджає страховика, який посів друге місце в регіоні, в 2,9 рази.

Ще більшим став відрив Страхової групи «ТАС» на Житомирщині: якщо за перші три місяці минулого року обсяг надходжень Страхової групи «ТАС» в регіоні перевищував суму зборів компанії, яку посіла другу позицію в місцевому рейтингу страховиків, в 2,83 рази, то за підсумками І кварталу 2020 року вже в 3,42 рази. Та найвищий рекорд СГ «ТАС» встановила на Миколаївщині: за результатами січня – березня минулого року компанією було залучено в регіоні в 2,42 рази більше платежів, аніж це вдалося найближчому конкуренту. А за підсумками звітного періоду цього року обсяг зібраних СГ «ТАС» премій вже в понад 5 разів перевищує сукупну суму платежів срібного призера рейтингу!

В свою чергу, друге місце за підсумками трьох місяців 2020 року Страхова група «ТАС» посіла на Закарпатті, Донеччині та Чернігівщині, а також в Рівненській та Херсонській областях, де рік тому посідала четверте та п’яте місця відповідно.

Покращила свої позиції СГ «ТАС» і на Полтавщині, де за рік «перейшла» з четвертої сходинки рейтингу та третю. А ось у Вінницькій та Запорізькій областях компанія здолала одразу дві сходинки, «перестрибнувши» з п’ятого місця та здобувши почесну «бронзу».

Четверте місце в регіональних «перегонах» страховиків Страхова група «ТАС» за підсумками січня – березня посіла на Львівщині та Дніпропетровщині, п’яте – на Київщині та Одещині.