Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену внаслідок зіткнення вантажівку перевищила 985 тис. грн

Аварія, в якій було пошкоджено одразу дві вантажівки, в тому числі й застрахований СГ «ТАС» самоскид «Кобальт AC-3257/1», сталася на Дніпропетровщині.

Плануючи здійснити поворот на трасі, на перехресті водій самоскида скинув швидкість та увімкнув «поворотник», і саме в цей момент просто на його смугу із «зустрічки» несподівано виїхала інша вантажівка. На жаль, уникнути зіткнення не вдалося.

В результаті сильного лобового удару серйозних пошкоджень зазнали обидва транспортні засоби. Так, у машин було пошкоджено передню частину водійських кабін – капот, бампер, решітку радіатора, розбито лобове скло. Крім того, у застрахованого СГ «ТАС» самоскида внаслідок зіткнення було деформовано обидва передніх крила.

Страхова група «ТАС», де «Кобальт AC-3257/1» застраховано за договором страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та врегулювала його, здійснивши  в рамках своїх зобов’язань виплату належного страхового відшкодування. Сума виплати склала 985860 грн.

Нагадаємо, за підсумками січня – лютого поточного року СГ «ТАС» посідає перше місце на ринку за обсягом виплачених за укладеними договорами страхування відшкодувань. Так, за два місяці компанією було виплачено в якості відшкодувань загалом 308,8 млн грн, з яких 251,4 млн грн склали виплати за договорами автострахування.

 

Щодня компанія виплачує за укладеними договорами страхування в середньому понад 7 млн грн, в тому числі більш ніж 5,7 млн грн за договорами КАСКО, полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленою карткою».