За 2023 рік СГ «ТАС» суттєво зміцнила свої позиції за всіма ключовими показниками

Профільне видання Insurance TOP визначило лідерів страхової галузі за 2023 рік. Отже, як свідчить статистика, за результатами минулого року Страхова група «ТАС» серйозно зміцнила свої позиції серед лідерів ринку за всіма ключовими показниками.

Так, СГ «ТАС» піднялася на друге місце на ринку за обсягом як валових, так і чистих страхових премій, лише мінімально поступившись діючому лідеру.

Крім того, другу сходинку в рейтингу за підсумками 2023 року посіла СГ «ТАС» і за показником прямого страхування, тоді як за результатами 2022-го була четвертою у відповідній рейтинговій таблиці.

Значних успіхів досягла компанія і в окремих сегментах ринку. Так, СГ «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків в сегментах обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та добровільної «автоцивілки», де майже на 59% випередила компанію, що стала другою.

Крім того, вперше за останні роки Страхова група «ТАС» посіла перше місце на ринку «Зеленої картки», а також підтвердила свої провідні позиції серед найбільших страховиків на ринку КАСКО, традиційно увійшовши в ТОП-5 лідерів сегменту.

Покращила свої позиції компанія і на ринку обов’язкового авіастрахування – за вказаним показником СГ «ТАС» піднялася з п’ятого місця, яке посіла за підсумками 2022 року, на четверту сходинку рейтингу.

Четвертою стала Страхова група «ТАС» і на ринку страхування здоров’я на випадок хвороби, тоді як за підсумками позаминулого року  посідала п’яту позицію.

Ще більший «стрибок» – одразу на три сходинки у рейтинговій таблиці – здійснила СГ «ТАС» на ринку страхування від нещасних випадків: шосте місце проти дев’ятого, яке посідала за результатами 2022-го.

Шостий рядок посіла СГ «ТАС» і на ринку страхування туристів, а також добровільного медичного страхування, де за підсумками позаминулого року була сьомою.

Суттєво зміцнила свої позиції компанія і на ринку агрострахування: дев’яте місце за підсумками 2023-го проти одинадцятого за результатами 2022-го.

 

В свою чергу, в сегменті страхування фінансових ризиків Страхова група «ТАС» традиційно увійшла до «п’ятірки» найбільших страховиків країни.