За підсумками 2023 року СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку за обсягом платежів

За даними, оприлюдненим Національною асоціацією страховиків України, за результатами 2023 року Страхова група «ТАС» посіла друге місце на страховому ринку України за обсягом залучених платежів, лише з невеликим відривом поступившись компанії, що стала лідером за сумою зібраних премій.

Загалом за підсумками року, що минув, СГ «ТАС» залучила за укладеними договорами страхування 3,54 млрд грн платежів – на 1,1 млрд грн більше, аніж за 2022-й.

Водночас за результатами грудня СГ «ТАС» вчергове, як і кілька попередніх місяців поспіль, стала лідером ринку за обсягом залучених премій.

Так, за останній місяць 2023 року Страхова група «ТАС» зібрала 315,6 млн грн страхових платежів, що є найвищим показником на ринку.

Втім, це не єдині досягнення компанії за підсумками 2023 року. Так, за даними НАСУ, за результатами звітного періоду Страхова група «ТАС» традиційно підтвердила звання беззаперечного лідера ринку обов’язкової «автоцивілки», а також посіла перше місце на ринку «Зеленої картки».

Нагадаємо, Національна асоціація страховиків України (НАСУ) є неприбутковою організацією, заснованою з метою запровадження та підтримки високих стандартів діяльності на страховому ринку.

 

На сьогодні до складу НАСУ входять провідні страхові компанії України, на частку яких припадає 67% надходжень ринку в сегменті ризикового страхування та 89% премій – в сегменті страхування життя. Водночас за розміром виплат на учасників НАСУ припадає 71% від сукупної по ринку суми відшкодувань в сегменті ризикового страхування та 95% – в сегменті страхування життя.