За 2023 рік СГ «ТАС» врегулювала понад 240 тисяч страхових випадків

Впродовж 2023 року Страховою групою «ТАС» було врегульовано 240094 страхові випадки.

Зокрема за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників компанією, що вже багато років поспіль посідає перше місце на ринку «автоцивілки», за минулий рік було врегульовано 16675 страхових випадків, що є найвищим показником на ринку. Абсолютне лідерство на ринку СГ «ТАС» утримує і за розміром відшкодувань, виплачених за полісами ОСЦПВ, – 1149,84 млн грн.

В свою чергу, за договорами КАСКО Страховою групою «ТАС» за 2023 рік було врегульовано 9858 страхових випадків, за якими виплачено сумарно 723,23 млн грн.

Варто зауважити, що середній термін врегулювання страхових випадків за договорами КАСКО, як свідчить статистика компанії, становить в середньому  11 днів.

В свою чергу, середній термін врегулювання страхових випадків за полісами обов’язкової «автоцивілки» за підсумками минулого року склав 29 днів, що набагато менше як терміну, визначеного законодавством, так і середнього строку виплати в цілому по ринку.

Нагадаємо, за статистикою Моторного (транспортного) страхового бюро України, за підсумками IV кварталу 2023 року Страхова група «ТАС» вчергове посіла перше місце в ТОП-3 страховиків України на ринку ОСЦПВ за оперативністю врегулювання: частка вимог, врегульованих компанією шляхом виплати в термін до 60 днів від дати ДТП, в загальній кількості врегульованих вимог перевищує 80% – при тому що в середньому по ринку цей показник складає менше 72%.