Майже 1,4 млн грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Недотримання безпечної дистанції – досить розповсюджена причина ДТП. Переконані в тому, що в останній момент встигнуть загальмувати, водії часто-густо не зважають на дорожню обстановку та відверто нехтують правилами безпеки, що зрештою призводить до вкрай сумних наслідків – і чималих збитків.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Mercedes-Benz S 560, сталася на Київщині. Під час руху в транспортному потоці водій максимально скоротив відстань до фургону Mercedes-Benz Spriner, що їхав перед ним, і згодом допустив зіткнення із ним.

В результаті удару постраждали обидва транспортні засоби. Так, у Spriner в ДТП було пошкоджено задній бампер та два ліхтарі. Водночас пошкодження S 560 виявилися набагато суттєвішими: два передніх крила, капот, передній бампер, решітку радіатора, обидві блок-фари. При цьому розмір збитків власника авто, згідно з висновком експертів, склав 1391204 грн.

Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» оперативно і в повному обсязі і виплатила Страхова група «ТАС» в якості страхового відшкодування.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору.

Нагадаємо, договір страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять різних за наповненням та відповідно різної вартості програм автострахування. Так, якщо програма «1 зірка» передбачає покриття лише великих збитків – внаслідок викрадення чи знищення авто, то за «п’ятизірковою» програмою автовласник отримує максимальний страховий захист за принципом повного КАСКО, що включає в себе розширене покриття та містить низку цікавих та корисних опцій на випадок будь-яких негараздів, що можуть трапитися з авто.

Таким чином, в рамках договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» кожен автовласник може обрати оптимальний для себе варіант страхового захисту свого авто – з необхідним покриттям і за прийнятною для себе ціною.