Понад 1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений у вогні комбайн

Ця надзвичайна пригода сталася на Житомирщині – просто під час роботи в полі внаслідок самозаймання загорівся комбайн CLAAS Lexion 580. На жаль, попри всі зусилля водія самостійно загасити вогонь йому так і не вдалося – загорілося масло.

Пожежні, що оперативно прибули на виклик, швидко локалізували та загасили пожежу, однак вогонь все ж таки встиг наробити біди: пошкодження комбайну виявилися дуже суттєвими.

Страхова група «ТАС», де CLAAS Lexion застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала випадок страховим та належним чином врегулювала, виплативши відповідне страхове відшкодування. Сума виплати склала 1030518 грн.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» входить до числа бестселерів в продуктовій лінійці СГ «ТАС». Так, серед його основних переваг автовласники відзначають покриття максимального переліку страхових ризиків, які в залежності від актуальних потреб страхувальник має можливість вільно комбінувати, широку територію дії, неагрегатну страхову суму, якісне сервісне обслуговування, що включає в себе компенсацію страховиком витрат на порятунок транспортного засобу, евакуатор тощо, та оптимальні терміни здійснення страхових виплат.

Варто зауважити, що Страхова група «ТАС» впродовж вже багатьох років посідає лідируючі позиції на страховому ринку України в цілому і зокрема в сегменті автострахування – як за кількістю укладених договорів страхування та сумою залучених за ними премій, так і за обсягом виплачених відшкодувань.  

Залишається додати, що за підсумками 11 місяців 2023 року, згідно з даними Національної асоціації страховиків України, СГ «ТАС» посідає друге місце на ринку серед провідних страховиків країни – і водночас традиційно перше серед страхових компаній з виключно українським капіталом.