Пошкодження чи викрадення – КАСКО врятує, де б не сталася страхова подія

Хочемо нагадати своїм клієнтам, що в який би країні вони не знаходились, і які б прикрі випадки не траплялися з їх автомобілями, наші експерти завжди на зв’язку і прийдуть на допомогу!

Адже співробітники СК «Експрес Страхування», що належить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, мають багаторічний досвід вирішення самих різних проблем – від розповсюджених до ексклюзивних – і при цьому мають високий рівень емпатії та професіоналізму.

Надати приклади? Жодних проблем! Почнемо з найдраматичнішого кейсу: нещодавно наш клієнт залишив свій Jeep Grand Cherokee ввечері біля будинку у Варшаві й … не знайшов його там вранці. Польська поліція, до речі, теж не знайшла. Автомобіль просто зник. Результат: виплата 1,6 млн грн відшкодування нашою компанією за полісом КАСКО.

Ще два страхових випадки – щоправда, не такі серйозні – сталися у Німеччині. Рухаючись вулицею Берліну наш клієнт приготувався здійснити правий поворот і почав перелаштовуватися з правої смуги у додаткову. Але в цей момент водій, чиє авто було припарковане на цій смузі практично перед поворотом, раптово почав рух. Логічно, що в такій ситуації уникнути зіткнення було практично неможливо, тож неминуче сталося, і передні та задні двері Mercedes-Benz отримали подряпини та вм’ятини. Відшкодування на ремонт склало понад 190 тис. грн.

А ось дорожня пригода, в яку потрапив наш клієнт у Кельні, відбулася навіть без участі інших автомобілів. Не розрахувавши кут вивороту авто, водій ненавмисно зачепив огорожу магазину. Треба зазначити, що огорожа практично не постраждала, і керівництво магазину не мало до клієнта жодних претензій – що не може не радувати! Але права частина Toyota High Lander була пошкрябана й на її відновлення знадобилось майже 75 тис. грн. Так, могло бути й гірше! Але все одно добре, що водій мав відповідний поліс КАСКО з покриттям території Німеччини. Тож ще раз підкреслюємо: виїжджаючи за кордон, перевірте дійсність і покриття свого договору КАСКО!

Нагадаємо, що у січні-лютому 2024 року компанія виплатила своїм клієнтам за договорами КАСКО 59,4 млн грн, що на 49,2% більше виплат за аналогічний період минулого року.