Понад 972 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджену в ДТП вантажівку

Чергову велику виплату за договором «Правильне КАСКО» нещодавно здійснила Страхова група «ТАС»: понад 972 тис. грн було перераховано на ремонт вантажного автомобіля DAF XF, пошкодженого в ДТП.

Аварія, в якій зазнала пошкоджень вантажівка, сталася на Одещині. Один з учасників руху – водій автомобіля Audi А6, здійснюючи розворот, в порушення ПДР виїхав на зустрічну смугу, якою якраз їхав DAF. Водій вантажівки вдався до екстреного гальмування, але, на жаль, уникнути зіткнення так і не вдалося.

В результаті удару авто винуватця аварії зазнало суттєвих пошкоджень: так, у Audi було пошкоджено двигун, капот, одне крило, двері, розбито передній бампер, лобове скло, решітку радіатора, обидві блок-фари тощо. Значними були і пошкодження вантажівки: внаслідок зіткнення було пошкоджено переднє ліве крило DAF, решітка радіатора, одна з блок-фар тощо.

Страхова група «ТАС», де вантажний автомобіль застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала страховий випадок та вжила всіх заходів для його оперативного врегулювання. Страховиком було організовано огляд пошкодженого авто експертом, а згодом – і виплачено відповідне страхове відшкодування. Сума виплати склала 972457 грн.

Нагадаємо, як свідчить статистика, Страхова група «ТАС» входить до числа лідерів страхового ринку України як за обсягом залучених страхових премій, так і за сумою виплачених за укладеними договорами страхування відшкодувань.

Так, лише за 11 місяців 2023 року СГ «ТАС» виплатила в якості страхових відшкодувань сумарно 1200,64 млн грн, що є одним з найвищих показників на ринку.

 

Залишається додати, що щодня компанія виплачує за укладеними договорами страхування в середньому понад 5 млн грн, з яких 4,25 млн грн – за договорами автострахування: КАСКО, полісами ОСЦПВ та «Зеленою карткою».