За підсумками 11 місяців СГ «ТАС» посідає 2 місце на страховому ринку

За даними Національної асоціації страховиків України (НАСУ), за результатами роботи за одинадцять місяців 2023 року Страхова група «ТАС» не просто продовжує міцно утримувати друге місце на ринку, але й надалі скорочує відрив від діючого лідера рейтингу, що на сьогодні складає 140 млн грн.

Більше того, за підсумками листопада СГ «ТАС» вчергове, як і кілька попередніх місяців, посіла 1 місце на ринку за обсягом залучених премій.

Нагадаємо, за останній місяць осені 2023 року Страхова група «ТАС» зібрала 299,31 млн грн страхових платежів, що на понад 40% перевищує відповідний показник за листопад минулого року та є найвищим результатом по ринку.

Варто зауважити, що в цілому за підсумками одинадцяти місяців 2023 року СГ «ТАС» залучила 3224,32 млн грн страхових премій – на 46,6% більше, аніж за січень – листопад 2022-го.

Нагадаємо, Національна асоціація страховиків України (НАСУ) є неприбутковою організацією, заснованою з метою запровадження та підтримки високих стандартів діяльності на страховому ринку. На сьогодні до складу НАСУ входять провідні страхові компанії України, на частку яких припадає 67% надходжень ринку в сегменті ризикового страхування та 89% премій – в сегменті страхування життя. Водночас за розміром виплат на учасників НАСУ припадає 71% від сукупної по ринку суми відшкодувань в сегменті ризикового страхування та 95% – в сегменті страхування життя.