СГ «ТАС» очолила рейтинги страховиків в 13 регіонах України

Страхова група «ТАС» вчергове підтвердила абсолютне лідерство на страховому ринку України в розрізі регіонів.

Так, за підсумками дев’яти місяців 2023 року компанія посіла 1 місце на регіональному страховому ринку в 13 областях України з 24-х. В решті областей СГ «ТАС» увійшла до «четвірки» найбільших страховиків регіону.

Про свідчать дані профільного видання Insurance TOP.

Отже, за результатами січня – вересня 2023 року Страхова група «ТАС» вчергове стала беззаперечним лідером страхового ринку Волинської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Кіровоградської, Луганської, Івано-Франківської, Миколаївської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької та Черкаської областей. При цьому в більшості областей відрив лідера рейтингу від найближчих конкурентів традиційно був чималим.

Так, обсяг премій, залучених СГ «ТАС» за звітний період на Закарпатті, перевищує збори «срібного» призера регіональних «перегонів» на 42%, на Сумщині – на 47%, на Івано-Франківщині – на 52%, на Черкащині – на 59%. В свою чергу, сума платежів Страхової групи «ТАС» по Миколаївській області фактично в 2 рази перевищує відповідний показник найближчого конкурента, по Кіровоградській області – в 2,1 рази, по Волинській області – в 2,3 рази, по Хмельницькій області – в 2,7 рази.

Ще більшим відрив СГ «ТАС» від компанії, що посіла друге місце, був на Житомирщині та Донеччині, де обсяг премій Страхової групи «ТАС» в 4 та 4,3 рази відповідно перевищує збори «срібного» призера. В свою чергу, на Тернопільщині СГ «ТАС» залучила фактично в 4,4 рази більше платежів, аніж компанія, що стала другою, а на Луганщині – в 8,9 рази більше!

Втім, як свідчать дані Insurance TOP, це далеко не єдині здобутки СГ «ТАС» на регіональному страховому ринку! Так, компанія суттєво покращила свої позиції на Одещині, Чернігівщині та Полтавщині, де за підсумками дев’яти місяців поточного року стала другою,  тоді як торік посідала третє місце. Окрім цих регіонів, почесне «срібло» СГ «ТАС» виборола й на Херсонщині.

До «трійки» найбільших страховиків регіону СГ «ТАС» увійшла також на Вінниччині, Дніпропетровщині, Київщині та Запорізькій області. Крім того, третє місце посіла компанія і на Харківщині, де ще рік тому була п’ятою.

Відповідно на регіональному страховому ринку Львівської та Чернівецької областей Страхова група «ТАС» посіла четверте місце.

 

Залишається додати, що загалом за підсумками звітного періоду СГ «ТАС» покращила свої рейтингові позиції в чотирьох регіонах України.